lol apakah ini

Assalamualaikum... =)




Huhuhu... Mintz tahu memang dah lame x update blog.Sampai habuknya
 dah jadi sebati dengan blog. Jadi lepas dah vakum dengan hampagas, 
Mintz pun update status Mintz yang baru iaitu sekarag nim. Okey COPP!
Syamintz bukan sengaja x update blog tapi Mintz dah jadi last candidate 
untuk PMR tahun ni jadi kena kurangkan sikit aktiviti ber-blogging. 
In Shaa ALLAH bila dah habis PMR...Mintz pun dapat keputusan yang 
cemerlang, Mintz akan warnai dan penuhkan blog ni dengan pelbagai
cerita sepanjang Mintz jadi K-poppers dan Otaku. Banyak giler cerita
yang ada. Tapi akan disambung selepas segala urusan berjalan dengan
lancar. AMIN. :) BB for now.

Contest Blog Comel + Oh-Seem by Norsyuhada Binti Johan

Assalamualaikum/Annyeong chingu!

Selamat pagi tengah hari korang dah bangun belum? tak bangun lagi?
ish3 contohi lar Mintz bangun pagi pukul lapan dah siap mandi tau
tak caye? tak caye sudah.Bangun awal pun bukannya buat apa duk
tercongok kat depan komputer yg tu memang perkara wajib hehe.
Opss! alamak melaluk pulak,nak citer kontes yg Mintz nak join kawan 
Mintz yg recommend, cehh Mintz berspeaking-speaking lak ^^'
Mrs Kim Syuhada yg jemput.


^
l
l
l
Nak join mcam biasa klik banner di atas 


         Syarat Penyertaan :

- Wajib Follow Sweet Bumblebee Blog (KLIK SINI) and Like Sweet Bumblebee Page (KLIK SINI).
- Wajib Like Beyawesome (KLIK SINI) and Nurdhia Hijab (KLIK SINI)
Wajib Follow Miss 0 Pink Blog (KLIK SINI) and Like Miss 0 Pink Page (KLIK SINI).
Wajib Follow Jaakechik Blog (KLIK SINI)
- Buat satu entry bertajuk Contest Blog Comel + Oh-Seem by Norsyuhada Binti Johan
- Tag 3 orang rakan anda dan pastikan mereka ketahuinya
- Hantar penyertaan anda SEKALI SAHAJA !

                

Tarikh Tutup :
16 July 2012 tepat jam 12 tengah malam

SENARAI PESERTA AKAN DI UPDATE PADA 17 JUNE 2012