lol apakah ini

Assalamualaikum... =)




Huhuhu... Mintz tahu memang dah lame x update blog.Sampai habuknya
 dah jadi sebati dengan blog. Jadi lepas dah vakum dengan hampagas, 
Mintz pun update status Mintz yang baru iaitu sekarag nim. Okey COPP!
Syamintz bukan sengaja x update blog tapi Mintz dah jadi last candidate 
untuk PMR tahun ni jadi kena kurangkan sikit aktiviti ber-blogging. 
In Shaa ALLAH bila dah habis PMR...Mintz pun dapat keputusan yang 
cemerlang, Mintz akan warnai dan penuhkan blog ni dengan pelbagai
cerita sepanjang Mintz jadi K-poppers dan Otaku. Banyak giler cerita
yang ada. Tapi akan disambung selepas segala urusan berjalan dengan
lancar. AMIN. :) BB for now.

Siapa "SiFU" Sya-Mintz?

Assalamualaikum/Annyeong Chingu!

Hai Syamintz dah lama tak updatekan? Mintz tahu tapi sekarang
ni Mintz buzy sket dngn EXAM >.<  korang pun ada exam kan.
Mintz susah nak focus untuk study sejak kebelakangan ni, kenapa?
entah larr banyak sangat aktiviti kat sekolah Mintz rasa letih dan
tak bermaya X.x tapi jangan risau Mintz masih kuat sebab Mintz
nak jadi A BRAVE girl!   eheeem! Mintz da lari dari tajuk ni =.="
ehhhh? Gomen! Mintz tak sedar hehehe...

OK bersempena tajuk di atas Mintz nak bagitau korang ada sorang
kakak yang bernama Sis Sayang  tanya macam mana nak letak
 player lagu macam blog Mintz.
Ok sejujurnya Mintz tak mahir
 "bercode", Mintz cuma guna TUTO yg berguna dari sifu-sifu yg 
Mintz jumpa ni.Korang mungkin dah kenal sifu Mintz mungkin 
jugak tak kenal,tapi takpe korang boleh lawat Tuto diorang 
sebab tuto diorang memang berguna habis!

Here my SIFU link:




link untuk player lagu tu ini: 

p/s: Thanz a lot larr kat akak-akak sume buat tuto yg Awsome ni. ^^