"segmen 1st : FOLLOW , MENANG by AIDAziq"

Assalamualaikum/Annyeong chingu!

Hai korang lama Mintz tak update mana pergi? tak ke mana pon
cuma sibuk sikit dengan kerja sekolah sebab minggu depan Mintz
dah nak EXAM! tadi Mintz pergi check chatbox then....
Mintz di jemput oleh kak Aida untuk sertai kontes dia! bangga nya!
Jadi tanpa banyak fikir cepat-cepat pergi dekat blog nak tengok
apa syarat kontes dan hadiahnya.OMG! menarik apa lagi join larr!
Korang pun join larr ya! ^^







klik Banner untuk join!




 SYARAT_SYARAT PENYERTAAN 

 warganegara MALAYSIA
 wajib  >follow sini< , >like sini< , >follow sini (bagi yg ad twitter)<
 sunat >add sini< , >daftar sini (percume)<


 CARA MENYERTAI 

 buat entry bertajuk : "segmen 1st : FOLLOW , MENANG by AIDAziq"
 letak BANNER diatas n link kn ke blog aida

 > WAJIB FOLLOW N LIKE SPONSOR SINI <  

 tag kat 3 org blogger , pastikn mereka tahu !
 hantarkan penyertaan anda di ruam comment 
(ditempat lain sperti shoutbox tidak dilayan)

 SEGMEN BERMULA PADA 28/04/2012 _ 27/05/2012 
 segmen tamat tapat jam 8.oo a.m 

 segmen akn dibatalkn jika penyertaan kurang dr 20 org 


TAG: Tieyra,Nana,Izyana

2 0rg mec0nteng~:

aidaziq said...

hai :) thanks join :)
mudah2han ad rezeki key :)
good luck :)

Sya-Mintz Minth Ice said...

mudah-mudahan!
hihihi trima kasih! ^^