#give away belog ʓαι∂αтʋℓαʓиʏ'ƨ "

Assalamualaikum/Annyeong chingu!




Syamintz join contest lagi! hadiah kontes ni sumernye
menarik.Kalau korang suka join larr "klik banner tu"




Syarat-syaratnya :)


tajuk entry mestilah " #give away belog ʓαι∂αтʋℓαʓиʏ'ƨ "
copy banner & paste di atas ini sebagai banner  #give away belog ʓαι∂αтʋℓαʓиʏ'ƨ  kemudian linkkan ke sini..
terbuka kepada semua blogger..tak kisah laki ke perempuan (:
wajib follow belog ʓαι∂αтʋℓαʓиʏ'ƨ serta wajib like sini & wajib klik  sini..mengapa?? sebab senang nanti tahu segala macam hal mengenai ga ini..kalau tak follow & like camne korang nak tahu kan..
tag 2 orang blogger yang lain & pastikan mereka tahu..
sunat klik iklan yang bergerak-gerak dia atas nie hahaha nak jugak tue.. 
 last sekali tinggalkan url link entry kat ruang komen di bawah yer..




Tag : Tieyra & Balqis

1 0rg mec0nteng~: