1st Contest by Akma , Wany & Mira

Assalamualaikum/Annyeong chingu!

Tadi kawan Syamintz Miss Tieyra ada TAG!!! untuk masuk satu
kontes sperti tajuk dibawah,nak try larr nasib
kot-kot bertuah kan boley hadiah lens! hua3 :3

|
|
|
v

1st Contest by Akma , Wany & Mira

just 0ne click untuk j0in kontes ni!
join larr mana taw kot-kot korang bertuah! ^^



ID Faceb00k: Syarifah Yuka Rui
ID Follower: Sya-Mintz Minth Ice 



Tarikh tutup : 27 MEI 2012
Tarikh umum pemenang : 31 MEI 2012


Pertandingan Choral Speaking!

Assalamualaikum/Annyeong chingu!

Peek-a-Bo0!!

Hahaha takde kerja betul si budak Syamintz ni.Korang Mintz penat sangat
dengan latihan Choral Speaking, tak larat sangat nak tengok benda yg sama.
Ada sorang kawan Mintz, Miss Bieber cakap sampai dia rasa nak muntahkan
semua yg cikgu suruh dia telan.Mintz kesian kat dia tapi apa boleh buat ni semua
untuk kemenangan kami sepanjang sebulan bersama.Berlatih dari balik sekolah
sampai pukul 5.30 petang.Tak rasa satu kerugian besar kalau kitorang give up
sampai sini!? Mintz rasa rugi sangat! Ehhemm! dah syok sangat menulis lupa  
nak kasi tahu yg pertandingan Choral peringkat daerah kitorang......MENANG!
dapat Juara BEB bangga giler kau! so sekarang ni Syamintz ngan kwan-kawan
tengah berlatih untuk peringkat negeri wish kitorang GooD LucK OK.



sedikit gambar simbol kemenangan kami.

waktu ni Mintz jadi photographer sat tu yg takdak gambax. 




 ignore the hand.


 * Pertandingan Choral Speaking Sekolah Menengah 
Peringkat Daerah Marang
Tahun 2012





S.M.K.T.L.S  Fighting! >.<  to the International!