Hello Baby!

Assalamualaikum/Annyeong chingu!

woopps! sebelum tu Sya-mintz nak terangkan tentang tajuk di
atas takut korang tersalah faham lakk baca tajuk tu Ho3.
Tak lama lagi Sya-mintz nak balik Kelantan so kat sana tak ada
internet sebab Sya-mintz kan stay terengganu sekarang,balik
Kelantan kat rumah tak ada banyak barang sebab tu rumah lama Sya-mintz.
Dan bagi peminat K-POP atau Sone (SNSD) pasti tahu tentang 
tajuk di atas,YA! ianya rancangan tentang artis K-POP yang
perlu menjaga BABY! lebih kurang Mummy SNSD larr.
Tajuk dia yang sebenarnya Sya-mintz pun tak sure ada berapa,
sekarang baru episod 3 tengah download.Nanti boleh larr
buat hilang rasa bosan tengok show ni,dijamin 100% hilang bosan!

TERBAIIIIKKKKK! punya!

Rancangan Hello Baby ni ada juga artis-2 Korea yang lain 
sertai macam Shinee! uwahh My Hubby Taemin pun ada taw Ho3!



2 0rg mec0nteng~:

NuraLyah said...

dilla balik kelantan bileer ??
jum outhing nga geng dessa !
nati balik jangan lupa mesej aq tau ?
follow aq deh ? ( ambil kesempatan )
hoho ! ^^

w!tCh YuKa Ru! said...

22 ari bulan, pagi rabu.
bereeh! no hal!