Giveaway From Korea & Sydney

Assalamualaikum,Annyeong chingu!
tadi Sya-mintz gi jalan-2 sambil tinggal jejak kaki dinosaur,
jalan punya jalan langkah Sya-mintz terhenti!
kenapa? apa yg terjadi? apa tu!? *sambil gosok mata* biar betoii!!!
ada giveaway dari KOREA! saya suka,saya suka!
ho3 jadi Sya-mintz nak try join mana tau kot-2 rezeki
boleh give dari Korea meooww...*buat manja dia*
Kak Sya have safe trip ya! have fun! :3



Syarat-syarat giveaway;
  1. Buat satu entri dengan tajuk di atas, letak banner comel tu & link-kan ke entri ini.
  2. Kalau nak tag kawan, anda sangat dialu-alukan untuk berbuat demikian. Kalau tak nak pun takpe, tak tolak markah pun. (:
  3. Kalau korang nak follow blog ini, dipersilakan. Kalau tak nak follow pun takpe, still tak tolak markah (:
  4. Hantar link ke entri anda di ruangan komen entri ini sebelum 25 Disember 2011, jam 2:00 petang.


0 0rg mec0nteng~: