Siaran debut MYNAME music video, "Mesej"

                                            The new boys that debut~ 
                                                  

Dengan peringkat debut yang berjaya sudah dalam tangan mereka, MYNAME bersedia untuk membuat nama di industridengan video muzik mereka untuk "Message"!


Sudah beberapa hari sejak debut mereka, dan mereka sudahmenerima beberapa panggilan cinta dari agensi-agensi di seluruhdunia, termasuk dari Jepun.'Oricon Style' Jepun menyuarakankepentingan mereka dan meminta untuk mengikuti mereka di sekitar rakaman filem proses pertama mereka untuk pertunjukanmereka.


'Oricon Style' juga akan mendedikasikan halaman khas untukmereka bermula pada bulan November untuk membenarkanpeminat untuk terus melakukan aktiviti-aktiviti mereka.Editor-in-chief Shogakkan, penerbit utama di Jepun, juga membuat lawatanke Korea secara peribadi, berikut untuk laporan mereka olehdirinya sendiri.

Things are only looking up for the group, so check out what they have to offer below!
                                   




 ada yg mengatakan bahawa diorang ebat cam Block B & komen laen












  • luvbbnfti 2 minutes ago
    OMFG!!!!-THEYRE SOOOOOO GOOODD!!!!!!!!! The song, the dance, those faces ...so freakin impressedd!!!!XD The songs already stuck in my head after one freakin 
    listen!!!! Definately a fan already haha

SHINee menjalankan Festival Filem Korea di London

Assalamualaikum~.....
Annyeonghasibnikka chingu ,Sya-mintz nak citer pasai Hubby Sya-mintz
 ni serba sedikit informasi tentang kumpulan dia di London.


SHINee akan membuat penampilan di Fesival Filem Korea di London.

Menurut Pusat Korea Budaya di England, SHINee telah diiktirafsebagai bintang utama England K-Pop, dan dengan itu dijemput untuk membuat persembahan. Pada bulan Jun, SHINee menjadiartis Asia pertama melaksanakan di Abbey Road Studios danmendapat maklum balas positif daripada penonton.

Festival filem akan diadakan dari bulan November ke-3 ke 24 didi London (Odeon West End, Apollo Pawagam, ICA), Cambridge,Sheffield, dan Newcastle dan dijangka menarik 740,000penonton.


wahhh! ramainya penonton!.......sebut pasal penonton Sya-mintz pun nak pegi gakk!
sapa sudi nak bawa sy tp tiket 2 sponsor ahh...hi3 gurau je
ni larr perkembangan my Hubby (Taemin) n group dia, sibuk 
memanjang but it's okay sy isteri misali yg memahami suami.....:p

SHINee to be the next face of ‘Etude House’

  
Idol kumpulan SHINee telah memilih untuk menjadi muka depan solek jenama Korea,
etude House

Pada Oktober 25etude House tweeted"Bling bling etude danbersinar SHINee telah dipenuhiSila menjangka etudeyang kiniakan bekerja dengan SHINee! "


Tersenyum terang dalam pakaian warna yang pastelkanak-kanak lelaki sudah tentu hidup sehingga slogan jenama"Hendakmanis?".Dilaporkan, anak lelaki akan menyokong bersama-sama dengan model semasa etude House2NE1Sandara Park.

Peminat komen"Wow ~ SHINee!! Benar-benar bling bling ~ ~ ~"" SHINee cari yang baikAdakah peluang bahawa mereka akan menembak CF dengan Dara"Dan" Saya akan merebut poster mereka di kedai + + "

4minute’s Hyuna buat eye candy n baby face!

Annye0ng chingu's!!....
ni larr kakak kesayangan sy c0mey tak?!
mesti larr c0mey kan~

0mooo! c0mey nya Hyuna Unni!......
unni punya babyface memang daebakk larr
saya suka,saya suka.....
 teng0klarr Unni punya eye candy 2 c0mey nye.......
sy pun nak mata macam 2 gakkk.....
kalau larr sy ada kakak mcm ni
tp bahaya gakk nnti tak pasal2 Husband (Tae Min) sy pun suka unni...he3

the end st0ry 0f my sister........


[10] f(x) Luna, Kim Kyu-jong to make acting debut

Girl group f(x) member Luna and boy band SS501 member Kim Kyu-jong have been cast in an upcoming TV series which will mark their acting debut.

A press release by promoter Group 8 said on Monday that the two will appear in a 36-part weekend drama titled "Go! Mrs. Go!" set to show on Chosun Ilbo's new general programming cable channel CSTV at the end of this year.

"Go!" will tell of how a woman named Go Bong-shil, in her fifties, moves to Seoul after losing her husband and becomes a best-selling author.

Veteran actress Kim Hae-sook of famed Korean auteur Park Chan-wook's Cannes Award-winning pic "Thirst" will play Go Bong-shil while Luna will take on the role of Go's troublemaker second daughter, also an arts student, named Seo In-young and Kim an aspiring musical actor named Nicky.

Luna, 18, made her debut as one of the lead vocalists for girl group f(x) in 2009 and has appeared in musicals including "Legally Blonde" and "Coyote Ugly."

Kim, 24, made his debut as a member of boy band SS501 and while leading a solo singing career as well, recently starred in musical "Goong."



Super Junior’s Leeteuk and Kang Sora confirmed for ‘We Got Married’

The newest couple to join MBC‘s ’We Got Married‘ was finally been confirmed to be Super Junior‘s Leeteuk and actress Kang Sora! The two will officially join the show on October 8th.
In their first episode, the pair met in an empty movie theater for their introductions.
Leeteuk was very different from his boisterous image as an entertainer, for he showed a more serious side when meeting his ‘bride’. He even said, “I’m more nervous to meet my new wife than I was for Super Junior’s first broadcastI’m excited to get married. I heard that my wife is a very beautiful lady.”

Orange Caramel reveals concept image for “Shanghai Romance”

uwaaahhh!......sumew nya same.....

Following on the heels of Nana‘s unofficial teaser yesterdayPledis Entertainment has just unveiled the first teaser image for Orange Caramel‘s comeback single, “Shanghai Romance“!
Looking directly into the camera, the trio give off a fresh, innocent vibe. Their light, feathery makeup couple with the blush on their cheeks exude a youthful, nostalgic charisma. It’s a complete 180-degree turnaround from their previous single, “Bangkok City“.
Orange Caramel will be making their anticipated return on October 13th, so stay tuned to allkpop for more updates!


Kim Hyun Joong reveals 1st MV teaser for “Lucky Guy”

SS501‘s Kim Hyun Joong is getting ready to make a comeback with his second single, “Lucky, and what better way to start than with a hot MV teaser?
The 30-second video clip for his title track, “Lucky Guy“ sees Kim Hyun Joong make a suave transformation into a suited gentlemen. Moving with confidence and dangerous levels of charisma, the star effortlessly seizes our attention and holds it all the way through to the end.